Hvem – Hvad – Hvor

Hvem kan du kontakte om hvad i Dansk Gravhundeklub:

Sekretariatet

Sekretariatet passes af Hanne Levin som hjælper de lokale arbejdsudvalg med papirarbejdet i forbindelse med prøver og udstillinger. Har du et spørgsmål, eller mangler du en blanket, kan du altid kontakte sekretariatet på 70 22 32 42 eller via mail på sekretariatet@dgk.dk

For henvendelse ang. hvalpe kan det ske skriftligt til hvalpelisten@dgk.dk eller til Inger Lise Poulsen på tlf. 4636 1525 eller 2336 3016.

Nyt medlem

Ønsker du at blive medlem af Dansk Gravhundeklub, kan du kontakte vores kasserer på kasserer@dgk.dk, eller udfylde en elektronisk tilmelding her på siden.

Aktivitetsplan

Ændringer til aktivitetsplan, brugsprøver og mentalbeskrivelse (datoer, tilmeldingsmodtager, tilmeldingsmodtagers e-mailadresse m.v., bank kontonr, prøveleder) skal henvendelse ske til Mirjam Hoogeveen kan kontaktes på aktivitetsplan@dgk.dk,

Årets Brugshund

Sammentælles af Tove Baukjær kan kontaktes på baukjaer@gmail.com,

Årets Gravhund

Sammentælles af Tove Baukjær kan kontaktes på baukjaer@gmail.com,

Redaktør for medlemsbladet Gravhunden

Gitte Muldkjær Jensen kan kontaktes på redak@dgk.dk

Annoncesalg til medlemsbladet Gravhunden

Sælges af Inger Lise Poulsen kan kontaktes på annoncer@dgk.dk

Webmaster for websiden dgk.dk

Webmaster kan kontaktes på webmaster@dgk.dk

Der vil blive arbejdet på hjemmesiden hver 4. dag. I tilfælde af hastesager vil der blive taget om hånd om disse hurtigst muligt. Mærk venligst emailen herefter.

Opdrættervejviser/Hanhund til avlstjeneste

Hvis du vil tegne en webannonce for din kennel eller for din hanhund til avlstjeneste, bedes du udfylde denne annonce formular

Bestyrelsen

Ønsker du kontakt til bestyrelsen kan du se en samlet oversigt over medlemmerne her.

Kassereren

Kassereren i DGK varetager den daglige økonomi, tilmeldinger til rygfotografering og er den som har kontakt med de nye medlemmer. Du kan kontakte kassereren på en mail til kasserer@dgk.dk

Hvis din hund er tilmeldt rygfotografering, skal du benytte adressen rygkvittering@dgk.dk

Ønsker du at melde dig ind i Dansk Gravhundeklub kan du udfylde en elektronisk tilmelding – klik her for at komme til den

Hvalpelisten

Er du på udkig efter en ny gravhund, eller har du et kuld hvalpe du vil have på vores hvalpeliste, så kan du læse mere her.

Resultatbog

Hvis du skal på brugsprøve i DGK med din hund, skal du i god tid før prøven bestille en DGK-resultatbog. Bogen bruges til at skrive hundens resultater ind i, og det er kun en DGK-resultatbog, der er gyldig for danskejet hunde.

Bestil resultatbogen hos Inger Lise Poulsen, Toftegade 27, 4000 Roskilde.

Kan også kontaktes på: resultatbog@dgk.dk  - Tlf. 4636 1525.

Ved bestilling indsendes:

  1. Kopi af hundens FCI-stambog (print fra databaser eller hjemmesider godtages ikke medmindre det er fra DKK, SKK, NKK eller FKK’s hundeweb)
  1. Ejerbevis skal medsendes hvis ejerens navn ikke fremgår af stamtavlen. (Ejer registreres kun ud fra stamtavlen eller ejerbeviset, og ikke ud fra oplysninger anført på diplomer, sundhedsundersøgelser mv.)

Resultatbogen koster 80kr.

Gebyret betales på konto: 9873 4573205923 eller MobilePay: Nyt nr: 13932, med angivelse af emne og medlemsnummer.

Resultater – resultatbilleder

Har du opnået et godt resultat på udstilling eller brugsprøve, kan du gratis få et billede af din hund på hjemmesiden og mod betaling i medlemsbladet.

Læs mere her om hvilke resultater som giver ret til at få et billede på hjemmesiden og i bladet. Resultatbillederne lægges på af Lis Helwer.  Kontaktes på resultatbilleder@dgk.dk

Klubchampionater

Ansøgning sendes til: Udstillingsudvalget pr. e- mail udstillingsudvalget@dgk.dk . Læs mere om regler her

Championat diplomer

Championat diplomer udleveres for kalenderår af gangen på klubbens generalforsamlingen til klubbens medlemmer. Er man ikke medlem på generalforsamlings tidspunktet, kan man efter generalforsamlingen få udstedt et diplom mod et gebyr på kr. 205. Ansøgning sendes til: formanden på e- mail: formand@dgk.dk og gebyret overføres til konto 9873 4573159131 eller på MobilPay Nyt nr: 13932.

 

 

Comments are closed.